Universitatea de Vest din Timisoara

In ultimii 12 ani, Universitatea a raspuns schimbarilor care au aparut In politica national-educationala, schimbarilor demografice, cerintelor economiei de piata, nevoilor locale si regionale si noilor tehnologii.

Toate aceste schimbari au condus la noi asteptari din partea studentilor, personalului academic si administrativ. Universitatea de Vest din Timisoara ofera studentilor pregatirea necesara pentru a contribui la dezvoltarea societații. Aceasta pregatire se desfasoara In 11 facultati, care ofera o gama variata de programe de formare initiala si cursuri postuniversitare.

Rezultatele atinse In multe programe care implica colaborare internationala – In programe de mobilitate Socrates, PHARE, Leonardo da Vinci etc – sunt cu adevarat impresionante si se numara printre cele mai bune realizari ale universitatii.

Impresia generala pe care ne-a lasat-o Universitatea de Vest din Timisoara este aceea ca este o universitate creativa, energica, activa si inovativa. Cadrele didactice, profesori si cercetatori, sunt foarte entuziasti si determinati sa experimenteze toate noile oportunitati si modalitati oferite de tehnologia informationala. In afara de acestea, instrumentele multimedia moderne sunt disponibile In cele mai multe sali de curs din cladirile noi (Facultatea de stiinte Economice si Facultatea de Drept).

1 Comment

  1. Murphy says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>